Bij NT2 Idee zijn vragen en/of suggesties altijd welkom

Vind je hieronder geen antwoord op je vraag, ga dan naar de ‘Contact & Support’ pagina in het bovenste menu

Veel gestelde vragen

NT2 Idee is gebaseerd op ‘krijgen en geven’. Het is een database voor docenten gemaakt door docenten. NT2 Idee biedt docenten de mogelijkheid om als lid gratis lessen te downloaden, maar ook om eigen lessen op de site te plaatsen en deze bereikbaar te maken voor collega’s.
Het idee voor NT2 Idee is eind 2014 ontstaan. Na een periode van onderzoek en voorbereiding zijn de programmeurs aan de slag gegaan met het opzetten van de online omgeving. Vanaf 15 augustus 2015 is NT2 Idee actief op het internet.
Met een lidmaatschap heb je het recht om onbeperkt en gratis lessen te downloaden, maar ook om eigen lessen op de site te plaatsen. Heb je nog lesbestanden in je archief liggen, upload ze dan via de ‘Uploaden’ pagina. Dank!
Allereerst moeten de lessen ingebracht en gerubriceerd worden. Daarnaast is NT2 Idee continu bezig om de website up-to-date te houden en te optimaliseren. Verder investeren wij in administratie, publiciteit, online betalingsbeheer/-verkeer en ondersteuning aan docenten via email of telefoon. Onze inkomsten worden gebruikt om deze kosten te dekken.
Nee … een lidmaatschap heeft de duur van een jaar en wordt door NT2 Idee nooit automatisch verlengd. Dat dien je zelf te doen. Wel zullen we je via een mail waarschuwen, wanneer je lidmaatschap tegen het einde loopt.
Wil je het lidmaatschap opzeggen? Dan hoef je niets te doen. Je lidmaatschap loopt vanzelf, na een jaar, af. NT2 Idee zal een lidmaatschap nooit automatisch verlengen.
Elke NT2 docent ontwikkelt lessen die veelal maar eenmalig worden ingezet. NT2 Idee wil zo veel als mogelijk materiaal op deze site samenbrengen en de gezamenlijke kennis, creativiteit en deskundigheid voor NT2 docenten toegankelijk maken. Wij geloven in ‘geven en krijgen’. Door jouw lessen te uploaden kun je jouw bijdrage leveren.
Upload je meerdere lessen dan weet NT2 Idee jou te waarderen. Let op! Bij 3–5 uploads krijg je 25% van de abonnementsprijs retour. Bij 6–10 uploads krijg je 50% van de abonnementsprijs retour. Heb je veel meer lesideeën die je zou willen uploaden? Neem dan contact op via de Contact & Support pagina in het bovenste menu.
Je kunt een lidmaatschap activeren door in het hoofdmenu bovenaan elke pagina naar de pagina ‘Lidmaatschap’ te gaan. Klik op ‘Ga nu naar Lidmaatschap’. Plaats je lidmaatschap in de winkelwagen en volg de registratie- en betaalprocedure. (Denk goed na over je gebruikersnaam, deze is achteraf niet meer te wijzigen.)
Je kunt een nieuw wachtwoord aanmaken door in het menu op ‘Inloggen’ te klikken. En daarna op ‘Wachtwoord Vergeten’ te klikken. Je krijgt vervolgens via de mail een bericht voor de verdere stappen.
Nee, een eenmaal gekozen gebruikersnaam kan achteraf niet meer worden gewijzigd.
Je kunt je lidmaatschap uitsluitend betalen via iDEAL. iDEAL is een veilig en veelgebruikt betalingssysteem.
Na het succesvol doorlopen van de bestelprocedure kun je de lessen downloaden. Er wordt een bevestiging naar het door jouw opgegeven e-mailadres gemaild. Dit kan maximaal een uur in beslag nemen. De ‘Lessen Downloaden’ pagina wordt zichtbaar nadat je bij ‘Inloggen’ je gebruikersnaam/email en wachtwoord heb ingevuld.
Meestal is een probleem met downloaden van tijdelijke aard, zoals een verbroken internetconnectie of het vastlopen van je browser waardoor de download wordt onderbroken. Refresh je browser en probeer na enkele minuten de download opnieuw.
Je kunt de algemene voorwaarden rechtsonder elke pagina vinden.

Start spreading the news

Let op! Een abonnement is niet meer mogelijk…